jueves, 20 de enero de 2011

Pràctiques a l'Anima't. 1a sessió

Arribo a l'escola Reixac i ja hi ha algunes companyes de la UAB. Tindrem també un company i varies companyes que estan realitzant també la formació en Psicomotricitat amb l'AEC. M'agrada la idea de poder tenir altres punts de vista a partir d'un altre formació. A la reunió posterior a la sessió descobriré que la mitjana d'edat dels alumnes de l'AEC és major (són més de la meva edat), i que els companys no són mestres, sinó que hi ha un fisioterapeuta, un psicòleg, una ballarina i terapeuta ocupacional... la veritat és que estic encantat amb la companyia, tant amb els que ja conec com amb els que no.

Abans d'entrar la Montse Castellà ens explica una mica algunes coses relacionades amb l'arribada: hi ha una activitat anterior relacionada amb el circ, ens demana estar una mica abans per muntar el dispositiu, ens parla una mica de l'escola i del gimnàs...


Un cop entrem ens disposem a muntar el dispositiu mentre alguns pares i nens es van treient les sabates al vestuari.

Detall del mur
Quan acaba la sessió es fa un petit descans i desprès comença la reunió. Fem dos grups, un anirà amb la Montse Castellà, i l'altre amb la Xell (la seva filla, també psicomotricista). Jo aniré amb la Montse.

Les observacions d'aquesta primera sessió tenen un format de redactat cronològic, degut a que encara no sabia quines pautes havia de seguir. A la reunió posterior la Montse ens donarà una graella amb els camps “El que veig”, “El que sento” i “El que entenc”; considera aquest format de recopilar la informació molt interessant i a mesura que les pràctiques avancin ens anirà ajudant a trobar millor les paraules per realitzar observacions més completes.

Enllaç a les observacions de la 1a sessió (Google Docs)








No hay comentarios:

Publicar un comentario